logo print  logo ocmw print

'Met Belgerinkel naar de Balense Winkel' start feestelijk op 27 september

dinsdag 24 september 2019
Van 27 september tot 25 oktober kan je mooie prijzen winnen door stempels te verzamelen als je met de fiets of te voet gaat winkelen bij zo'n 125 deelnemende zaken in Balen. 'Met Belgerinkel naar de Balense Winkel' start feestelijk op de Vrijdagmarkt van 27 september met heel wat leuke randanimatie.

Stempels verzamelen

Het doel van deze campagne van de gemeente Balen en Unizo is het lokaal winkelen en milieubewuste verplaatsingen meer te promoten. Iedereen die tussen 27 september 2019 en 25 oktober 2019 met de fiets of te voet op bezoek gaat bij een deelnemende handelaar, horecazaak of gemeentedienst, krijgt een stempel op zijn spaarkaart. Half november verloten we prijzen (fietsweekend, fietstassen, cadeaubonnen van de deelnemende zaken,...) onder de volle spaarkaarten. 

Startevenement op 27 september

Het startschot van de campagne wordt gegeven op de Vrijdagmarkt van 27 september met heel wat leuke randanimatie. Zo is er - naast de markt zelf - o.a. een springkasteel, kindergrime, fietsgraveren en standjes over cambio-autodelen en mobiliteit voor mensen met een beperking. Er vallen ook al heel wat gelegenheidsprijzen te winnen.

Foto's van de startactie.

125 deelnemende zaken

De 125 deelnemende zaken zullen te herkennen zijn aan de 'Met Belgerinkel naar de Balense Winkel'-affiche. Bekijk alle deelnemers op het kaartje (klik op de sterren voor meer info) of raadpleeg de volledige lijst bij 'downloads' hieronder.

Nieuwsoverzicht
Naar top