Belevingswandelingen in Balense natuur en Centrum (6 okt)

donderdag 12 september 2019
Tijdens de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid kan je op zondag 6 oktober deelnemen aan belevingswandelingen van ongeveer 5 km in de Balense natuur (10u en 14u) en het Centrum (14u). Gratis deelname, wel vooraf inschrijven aan de balie van VC De Kruierie of via het e-loket.
  • 10u-12u: Belevingswandeling Molderloop
    Op deze wandeling tasten we GemeenteGrenZen af tussen Balen en Mol in de vallei van De Molse Nete, meer bepaald in het overstromingsgebied Molderloop. Kom mee wandelen, kijken, ruiken, zien, voelen, stilstaan, waarnemen, beleven, horen, genieten,... Kortom: snuif nieuwe geestelijke gezonde natuur op in een met zorg uitgekozen omgeving, en dat onder leiding van een belevingsgids. De afstand (tussen 4 en 7 km) is afhankelijk van de groep, sfeer, interesse, weer,... Vertrek in de Molderloopstraat aan het kanaal, waar je bij aankomst ook nog een gratis hapje en drankje aangeboden krijgt. I.s.m. Natuurpunt Balen-Nete.
  • 10u-12u: Belevingswandeling Griesbroek
    Laat je zintuigen prikkelen op deze herfstwandeling met gids van Natuurpunt door Het Griesbroek. Vertrek aan Herberg Het Rustpunt (St. Anneke). Laarzen zijn aangeraden. I.s.m. Natuurpunt Balen-Nete.
  • 14u-16u: Belevingswandeling Centrum
    Tijdens deze rolstoel- en buggyvriendelijke wandeling door het Centrum bezoek je ook het Kruiermuseum. Vertrek aan Den Travoo, waar je bij aankomst ook nog een gratis hapje en drankje aangeboden krijgt.

 

Ticketinfo

Alle wandelingen zijn gratis, wel vooraf inschrijven aan de balie van VC De Kruierie of via het e-loket.

Meer info over de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid

 

Nieuwsoverzicht
Belevingswandeling

Contact

Cel Gezondheid

Open vandaag: 14u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be