Jaydee zit als eerste in Kruierie-stoel aan Oorlogskruis Malou

dinsdag 10 september 2019
Op dinsdag 10 september kon je om 10u10 weer op zoek gaan naar de Kruierie-stoel. Jaydee Curinckx zat als eerste in de stoel aan het Oorlogskruis van de Malou met een drinkbus. Wil jij zelf ook meedingen naar het prijzenpakket? Zet dan donderdag 10 oktober in je agenda voor de volgende zoektocht.

Jaydee had de tip 'Elk jaar gedenken we deze 8 hier. Niet op de 10de van de 10de, maar wel op de 11de van de 9de' goed begrepen en/of de foto van het oorlogskruis van de Malou herkend. Zij zat als eerste in de stoel met het juiste voorwerp. Dat was deze keer een drinkbus, zoals o.a. in de UiT-nieuwsbrief al getipt was ('Met deze bus kan je niet op vakantie gaan').

 

Elke 10de van de maand

Ter ere van de tiende verjaardag van vrijetijdscentrum De Kruierie staat de Kruierie-stoel dit jaar elke 10de van de maand op een andere locatie in Balen. Zit jij als eerste in de stoel met het juiste voorwerp, dan win jij een pakket met 10 leuke dingen (waaronder de exclusieve ‘Kruierie-evenementenstoel’).

 

Tip over voorwerp

De locatie en het voorwerp dat je moet meebrengen, maken we die dag om 10u10 bekend op de Facebookpagina van de gemeente Balen en VC De Kruierie, op www.balen.be en aan VC De Kruierie zelf. In de UiT-nieuwsbrief van de woensdag ervoor geven we telkens ook al een tip over het voorwerp. Abonneer je hier.

Nieuwsoverzicht
Kruierie-stoel @ Oorlogskruis Malou

Contact

Vrijetijdscentrum De Kruierie

Open vandaag: 14u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be