Scholennieuws: Breng je geleende materialen terug tijdens openingsuren VC De Kruierie

donderdag 22 augustus 2019
We merken dat het afhaalmateriaal vaak op maandagvoormiddag wordt teruggebracht naar VC De Kruierie. Deze is pas om 14u open dus is er niemand om het materiaal aan te nemen. Gelieve je materialen terug te brengen tijdens de openingsuren van VC De Kruierie. Dank je wel!

De uitleendienst doet al het mogelijke om alle gereserveerde materialen op de datum (en eventueel plaats) van afspraak klaar te zetten.

Dit kan alleen maar als het afhaalmateriaal ook op het afgesproken tijdstip teruggebracht wordt in vrijetijdscentrum De Kruierie. Dit wil zeggen: niet te laat, maar... ook niet té vroeg. We merken immers dat heel wat uitleenmateriaal op maandagvoormiddag al wordt teruggebracht, terwijl VC De Kruierie dan pas geopend is vanaf 14u. Mogen we jullie dus vragen om de afhaalmaterialen terug te brengen tijdens de openingsuren van VC De Kruierie (uiterlijk 15 minuten voor sluitingstijd):

 

  • Maandag: 14u-20u
  • Dinsdag t.e.m. donderdag: 10u-20u
  • Vrijdag: 10u-17u
  • Zaterdag: 10u-16u

 

Het is belangrijk dat we het materiaal ter plekke kunnen controleren om discussies te vermijden. Laat het dus zeker nooit zomaar achter aan de balie als deze onbemand is.

 

Gereserveerd materiaal niet meer nodig? Geef even een seintje!

 

Heb je uitleenmateriaal gereserveerd, maar blijkt het uiteindelijk dat je het niet meer nodig hebt? Kan gebeuren! Laat het dan wel even op voorhand weten via een simpel mailtje (dekruierie@balen.be) of telefoontje (014/74 40 50). Het bespaart onze uitleendienst een hoop (nutteloos) werk om het materiaal klaar te zetten en misschien kunnen we er een andere vereniging wel blij mee maken.

Nieuwsoverzicht

Contact

Vrijetijdscentrum De Kruierie

Open vandaag: 14u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be