Tuur zit als eerste in Kruierie-stoel aan De Bosmier

maandag 12 augustus 2019
Op zaterdag 10 augustus kon je om 10u10 weer op zoek gaan naar de Kruierie-stoel. Tuur zat als eerste in de stoel aan school De Bosmier met iets van de Bib. Wil jij zelf ook meedingen naar een mooi prijzenpakket? Zet dan dinsdag 10 september alvast in je agenda voor de volgende zoektocht.

Tuur had de tip 'Vanaf 1 september is dit zespotige beestje hier weer de beste van de klas' goed begrepen en/of de foto van school De Bosmier herkend. Hij zat als eerste in de stoel met het juiste voorwerp. Dat was deze keer een voorwerp uit de Bib, zoals o.a. in de UiT-nieuwsbrief al getipt was ('Alles wat je hier mag komen halen, moet je achteraf ook weer teruggeven').

 

Elke 10de van de maand

Ter ere van de tiende verjaardag van vrijetijdscentrum De Kruierie staat de Kruierie-stoel dit jaar elke 10de van de maand op een andere locatie in Balen. Zit jij als eerste in de stoel met het juiste voorwerp, dan win jij een pakket met 10 leuke dingen (waaronder de exclusieve ‘Kruierie-evenementenstoel’).

 

Tip over voorwerp

De locatie en het voorwerp dat je moet meebrengen, maken we die dag om 10u10 bekend op de Facebookpagina van de gemeente Balen en VC De Kruierie, op www.balen.be en aan VC De Kruierie zelf. In de UiT-nieuwsbrief van de woensdag ervoor geven we telkens ook al een tip over het voorwerp. Abonneer je hier.

Nieuwsoverzicht
Kruierie-stoel @ De Bosmier

Contact

Vrijetijdscentrum De Kruierie

Open vandaag: 10u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be