Tip van de Bib: 'Het Italiaanse meisje'

donderdag 22 augustus 2019
Twee extreem getalenteerde operazangers voelen een obsessieve liefde voor elkaar, maar het onomkeerbare verleden lijkt hun geluk in de weg te staan. Riley (van bestseller 'De zeven zussen') beschrijft deze tragische romance met haar alom geroemde gevoel voor decor, locatie en personages.

Rosanna is nog maar elf als ze de man die haar leven zal veranderen voor het eerst ontmoet. Ze ziet operastudent Roberto in het café van haar ouders in Napels en is op slag verliefd. Als ze gevraagd wordt een lied te zingen, is Roberto zo onder de indruk van haar stem dat hij Rosanna ervan overtuigt dat ze net als hij een grootse toekomst in de opera heeft.
In de jaren die volgen blijven de paden van Rosanna en Roberto elkaar kruisen. De twee bijzonder getalenteerde operazangers reizen de hele wereld over. Maar de glamour en het succes gaan niet altijd samen met Rosanna's onwankelbare liefde voor Roberto. Hun turbulente romance kent diepe dalen en hoge pieken. En dan wordt Rosanna geconfronteerd met het onomkeerbare verleden, dat hun geluk in de weg lijkt te staan…
Het Italiaanse meisje neemt je mee op Rosanna's onvergetelijke reis van het harde bestaan in Napels naar de luxe van Milaan en de meest prestigieuze operahuizen ter wereld.

Heb je zin gekregen om het te lezen? Kijk dan hier of het boek beschikbaar is of kom snel naar de Bib!

Nieuwsoverzicht
Het Italiaanse meisje

Contact

de Bib van Balen

Open vandaag: 14u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
bib@balen.be

Zoek in de bibcatalogus