logo print  logo ocmw print

Opgelet voor 'valse' Pidpa-medewerkers

woensdag 31 juli 2019

Pidpa, het waterbedrijf van de provincie Antwerpen, waarschuwt haar klanten dat er af en toe personen zich valselijk voordoen als medewerkers van Pidpa en op deze manier de woning proberen binnen te dringen of proberen te achterhalen wanneer de bewoners niet thuis zijn.
Pidpa laat weten dat zij hoogst uitzonderlijk bij hun klanten in de woning zelf moeten zijn en in de meeste gevallen is dat op afspraak (bv. bij plaatsing, vervanging of herstelling van een watermeter). 

In de uitzonderlijke gevallen dat zij wel zonder afspraak langskomen (bv. bij staalnames om de waterkwaliteit aan de kraan te controleren), geeft Pidpa aan hoe je kan controleren of het wel om een echte medewerker van Pidpa gaat: kijk naar de kledij waarop duidelijk 'Pidpa' staat vermeld en/of een voertuig met het logo van Pidpa. Daarnaast is elke medewerker van Pidpa in het bezit van een officiële personeelskaart, die hij op vraag van de klant met een glimlach zal tonen.

Ook dan nog kan je bij twijfel het gratis klantennummer van Pidpa bellen: 0800/90 300. De klantendienst kan je snel bevestigen of er werken werden ingepland bij je thuis. 

Nieuwsoverzicht
Naar top