Ticketverkoop Noche del Mundo (met o.a. Jan Leyers) gestart

woensdag 14 augustus 2019
Op zaterdag 12 oktober kan je vanaf 19u30 in VC De Kruierie naar Noche del Mundo, een warme avond met terugkeerverhalen door Balenaars die aan de slag gingen in de wereld. In het kader van Pop-up Europa in Balen komt Jan Leyers er spreken over zijn boek 'Allah in Europa'. Tickets nu verkrijgbaar.

 

Erasmus-ervaringen

Nog op Noche del Mundo deelt basisschool De Bosmier ervaringen rond hun Erasmus+ project. Er komen ook Balense Erasmus-studenten aan het woord. Twee Balenaars reisden tot buiten de grenzen van Europa: Hannelore ging op stage in het kleuteronderwijs in Paramaribo (Suriname) en Nathalie deed dit in het lager onderwijs in Komatipoort (Zuid-Afrika).

 

Ten voordele van Marbolprojecten

Tickets voor Noche del Mundo zijn vanaf nu verkrijgbaar in vvk aan 3 euro aan de balie van VC De Kruierie of via www.balen.be/tickets. De dag zelf betaal je aan de kassa 5 euro (indien niet uitverkocht). De opbrengst van de ticketverkoop gaat naar de Marbolprojecten in het zuiden.

 

Pop-up Europa

De lezing van Jan Leyers kadert in Pop-up Europa, een initiatief van de provincie Antwerpen om Europa dichter bij de burger te brengen. De provincie organiseert van 20 september t.e.m. 27 oktober samen met de gemeente Balen een programma met nog heel wat andere Europa-activiteiten.

Meer info over Pop-up Europa in Balen

Nieuwsoverzicht
Jan Leyers (c) Jef Boes

Contact

Dienst mondiale samenwerking

Open vandaag: 10u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be