Maak kans op een Europafiets met een 'Europese foto' van Balen

dinsdag 23 juli 2019
Met de Instagram zomerwedstrijd van de Dienst Europa Direct van de provincie Antwerpen, kan je een exclusieve Europafiets winnen als je een foto met 'een Europese dimensie' post op je Instagram. Bv. van een project met Europese steun (Leader, Efro, Life+,...). Plaats er zeker de #EuropAntwerpen bij.

Wat moet je doen?
• Deel vóór 25 augustus een foto uit de provincie Antwerpen met 'een Europese dimensie' op Instagram, tag @europadirectantwerpen en gebruik de hashtags #EuropAntwerpen en #EUinmyregion.
• Vertel in het bijschrift wat je op de foto ziet.
• Duimen maar!

Let op: men kan enkel je foto met de hashtag #EuropAntwerpen zien als je profiel op openbaar staat. Enkel mensen met een openbaar profiel, kunnen dus deelnemen aan de wedstrijd.

Wat zijn foto's met 'een Europese dimensie?'
Dit kan heel duidelijk zijn, zoals een foto met een Europees symbool. Denk aan een wapperende Europese vlag aan een gebouw of een prachtig Europees landschap waar je een Europees symbool kan zien.
Maar dat kan ook foto zijn van een project dat met Europese middelen werd ondersteund. Denk aan Leader, EFRO, Life+,... Maak dit kan zeker duidelijk in je bijschrift. Als je goed rondkijkt, kan je zelf in het straatbeeld Europese projecten herkennen. Vaak is er bij een Europese realisatie een gedenkplaat waarop iets staat als 'gerealiseerd met steun van de Europese Unie'. Zo is o.a. het oorspronkelijke landschap in de Keiheuvel en De Most onlangs hersteld met het Europese Life+-project.

Wedstrijdvoorwaarden
De wedstrijd loopt van vrijdag 5 juli tot zaterdag 25 augustus 2019, 18u. De jury beoordeelt daarna alle foto's en kiest de leukste foto uit. Op 30 augustus maken ze de winnaar bekend via ons Instagramaccount en contacteren ze hem of haar via een privébericht op Instagram.

Enkel deelnemers uit de provincie Antwerpen maken kans op de fiets.  

Meer info over de wedstrijd en het wedstrijdreglement vind je op www.bit.ly/WinEenEuropafiets

 

Pop-up Europa

Deze wedstrijd wordt gehouden in het kader van Pop-up Europa in Balen, een initiatief van de provincie Antwerpen om Europa dichter bij de burger te brengen. De provincie organiseert van 20 september t.e.m. 27 oktober samen met de gemeente Balen een programma met heel wat Europa-activiteiten.

Meer info over Pop-up Europa in Balen

Nieuwsoverzicht