Ben jij een Erasmus-student (geweest)? Of ken jij zo iemand?

woensdag 04 september 2019
VC De Kruierie is dringend nog op zoek naar Erasmus-studenten of die dat geweest zijn. Voor een expo Pop-Up 'Europa in Balen' (Balense initiatieven en projecten met Europese financiële steun) willen we hun ervaringen kennen (kort verslag, foto, quote). Ben jij zo iemand of ken jij zo iemand?

Met Pop-Up 'Europa in Balen' wil de dienst Europa Direct van de provincie Antwerpen de vele initiatieven en projecten in de kijker zetten die in onze gemeente gerealiseerd of ondersteund werden met Europese middelen. Ook de Erasmus-studenten krijgen/kregen steun vanuit Europa voor hun buitenlandse stage of studie. 

We willen graag de ervaringen van Balense Erasmus-studenten (huidige en vroegere) kennen. Ze mogen aan de hand van een kort verslag, foto('s) of een quote hun ervaringen delen. Deze worden dan samengebracht in de tentoonstelling over Pop-Up Europa in Balen die in VC De Kruierie zal te bezichtigen zijn tussen 20 september en 27 oktober. 

Geïnteresseerde Balense Erasmus-studenten (huidige en vroegere) mogen zich uiterlijk op 12 september melden bij dekruierie@balen.be voor meer info. Niet alleen de huidige Erasmus-studenten mogen zich aanmelden maar ook diegenen die vroeger op Erasmus zijn geweest. Zij kunnen ook vertellen wat zij uit hun Erasmus-periode hebben kunnen gebruiken in hun latere beroepsleven. 

De dienst mondiale samenwerking nodigt alle Balense Erasmus-studenten ook uit op Noche del Mundo op zaterdag 12 oktober, in het kader van Pop-up Europa in Balen: meer info via dekruierie@balen.be.

Nieuwsoverzicht
Erasmus

Contact

Dienst mondiale samenwerking

Open vandaag: 14u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be