Meerhoutsebaan weer open voor alle verkeer

vrijdag 12 juli 2019
Het is de aannemer gelukt om voor het bouwverlof de Meerhoutsebaan open te stellen voor alle verkeer. Vanaf vrijdag 12 juli om 17u kan je er weer door! Dank je wel allemaal voor jullie geduld! Vanaf nu is het veilig fietsen op deze baan!

 

Het is de aannemer gelukt om de werken aan de Meerhoutsebaan af te ronden voor het bouwverlof. Op vrijdag 12 juli om 13u werd de weg weer opengezet voor alle verkeer. Dit is ruim 2 maanden vroeger dan oorspronkelijk gepland.

 

Veilige fietspaden

Na de Dijk, de Oosthamsesteenweg, de Steenweg op Leopoldsburg en Rijsberg-Rijsbergdijk-Postelweg, was de Meerhoutsebaan het laatste sluitstuk van de aanleg van veilige, vrijliggende fietspaden langs onze belangrijkste verkeersaders.

 

Nu deze werken afgerond zijn kunnen de inwoners genieten van nieuwe riolering (die het mogelijk zal maken dat later ook de wijk Straal aangesloten kan worden), een nieuw aangelegde weg in asfalt (met een bijsturing van de bocht) en vooral veilige fietspaden die zullen aansluiten op de bestaande fietspaden in Meerhout.

 

Dank je wel voor jullie geduld

Het gemeentebestuur wil iedereen maar voor ald e plaatselijke bewoners en de bewoners langs de omleiding bedanken voor het geduld tijdens deze werken.

Nieuwsoverzicht
Meerhoutsebaan

Contact

Dienst openbare werken (wegenwerken)

Open vandaag: 9u - 12u en van 13u30 - 15u30
adres
Vredelaan 12490 Balen
tel.
014/74 40 70
e-mail
wegenwerken@balen.be