Jeannine zit als eerste in Kruierie-stoel aan De Pastorij (Olmen)

woensdag 10 juli 2019
Op woensdag 10 juli kon je om 10u10 weer op zoek gaan naar de Kruierie-stoel. Jeannine zat als eerste in de stoel aan De Pastorij (Olmen) met een tutter. Wil jij zelf ook meedingen naar een mooi prijzenpakket? Zet dan zaterdag 10 augustus alvast in je agenda voor de volgende zoektocht.

Onze trouwste fan Jeannine had de tip 'Tut, tut, tut, de pastoor heeft hier niks meer te zeggen!' goed begrepen en/of de foto van de Pastorij herkend. Zij zat als eerste in de stoel met het juiste voorwerp. Dat was deze keer een tutter, zoals o.a. in de UiT-nieuwsbrief al getipt was ('Het is niet om jullie te foppen, maar in Balen is er een boom waar ze aan groeien').

 

Elke 10de van de maand

Ter ere van de tiende verjaardag van vrijetijdscentrum De Kruierie staat de Kruierie-stoel dit jaar elke 10de van de maand op een andere locatie in Balen. Zit jij als eerste in de stoel met het juiste voorwerp, dan win jij een pakket met 10 leuke dingen (waaronder de exclusieve ‘Kruierie-evenementenstoel’).

 

Tip over voorwerp

De locatie en het voorwerp dat je moet meebrengen, maken we die dag om 10u10 bekend op de Facebookpagina van de gemeente Balen en VC De Kruierie, op www.balen.be en aan VC De Kruierie zelf. In de UiT-nieuwsbrief van de woensdag ervoor geven we telkens ook al een tip over het voorwerp. Abonneer je hier.

Nieuwsoverzicht
Kruierie-stoel @ De Pastorij

Contact

Vrijetijdscentrum De Kruierie

Open vandaag: 10u - 16u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be