logo print  logo ocmw print

Website Federale Pensioendienst en mypension.be vernieuwd

woensdag 03 juli 2019
De Federale Pensioendienst (FPD) viert haar derde verjaardag met een nieuwe website en nieuwsbrief. Het heeft ook enkele nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan mypension.be, zoals een simulatie van je pensioen als je stopt op een zelf gekozen datum en bij de afkoop van studiejaren.

Eén website voor ambtenaren en werknemers

Vroeger waren er twee verschillende websites van de Federale Pensioendienst: eentje voor ambtenaren- en eentje voor werknemerspensioenen. Voortaan is er nog één FDP-site, namelijk www.sfpd.fgov.be.

 

Vernieuwde nieuwsbrieven

Samen met de website hebben ook de FDP-nieuwsbrieven een nieuwe layout gekregen. Je kan je hier inschrijven voor de nieuwsbrief voor burgers en/of professionals. Wie al was ingeschreven, behoudt gewoon zijn abonnement.

 

Nieuwe functionaliteiten op mypension.be

Sinds kort zijn er ook nieuwe functionaliteiten beschikbaar op mypension.be. Zo kunnen toekomstige gepensioneerden hun pensioen simuleren als ze zouden stoppen met werken op een zelf gekozen datum en/of als ze hun studiejaren afkopen (dit laatste was eerst enkel beschikbaar voor statutaire ambtenaren). Gepensioneerden kunnen er nu de details zien van alle pensioenen die ze van de Pensioendienst ontvangen (voordien waren dat alleen de werknemers- en zelfstandigenpensioenen).

 

Vragen?

Voor vragen over je pensioen kan je het online contactformulier van de FPD invullen. Je kan ook terecht bij de sociale dienst van het ocmw (014/82 98 48 - info@ocmwbalen.be).

Meer info over pensioenen

Nieuwsoverzicht
Pensioen

Contact

OCMW-huis

Vandaag gesloten
adres
Veststraat 602490 Balen
tel.
014/82 98 48
e-mail
info@ocmwbalen.be


Naar top