Snelwegparking Postel en oprit Oud-Turnhout afgesloten tijdens werken E34

donderdag 27 juni 2019

12 juli starten de werken voor de vernieuwing van het wegdek van de E34 ter hoogte van de oprit 25 Oud-Turnhout en Arendonk-Mol-Postel, eerst richting Antwerpen, vanaf half september ook richting Nederland. De bestaande betonverharding is er verouderd en er komt een comfortabele rijweg in asfalt in de plaats, zoals op de rest van de E34.

Hierdoor zal de op- en afrit van Oud-Turnhout en de snelwegparking van Postel tijdens de werken afgesloten zijn voor alle verkeer tot en met het afrondend weekend in november. 

De werken op de E34 zijn opgedeeld in 2 zones, die per rijrichting gelijktijdig worden aangepakt. 

De voorbereidende werken lopen van 12 juli tot begin augustus. Van begin augustus tot midden september wordt de rijrichting Antwerpen aangepakt. Vanaf midden september tot begin november is het de beurt aan de rijrichting Nederland. 

Het verkeer kan tijdens de werken de twee zones passeren via twee versmalde rijstroken. De op- en afrit in Oud-Turnhout is afgesloten afhankelijk van de rijrichting waar men aan het werk is. De snelwegparking van Postel wordt afgesloten eerst in de rijrichting van Antwerpen, vanaf half september ook in de rijrichting van Nederland. 

Tijdens het afrondend weekend in november wordt de rijrichting Antwerpen volledig afgesloten voor alle verkeer voor het plaatsen van de eindlaag van het asfalt. 

Meer info op de website www.wegenenverkeer.be/werkenE34 

Nieuwsoverzicht