logo print  logo ocmw print

Gratis maand Buzzy Pazz voor leerlingen 1e middelbaar

vrijdag 14 juni 2019
Jongeren die volgend schooljaar de overstap maken naar het secundair onderwijs, kregen van De Lijn een aanbod per brief voor een gratis Buzzy Pazz maandabonnement voor september. Daarnaast geeft de gemeente Balen haar inwoners ook nog steeds 25% korting op een Buzzy Pazz (6-24j) en Omnipas (25-64j).

Gratis maandabonnement

Ouders met kinderen die geboren zijn in 2007, kregen begin juni een brief met informatie over de 'probeeractie' van De Lijn. Als ze zich vóór 30 juni met het rijksregisternummer van hun kind registreren op www.delijn.be/probeeractie, ontvangen ze het probeerabonnement in augustus per post.

Voor kinderen die niét geboren zijn in 2007, maar in september ook starten in het 1e middelbaar, kan je een aanvraag doen via een afzonderlijk aanvraagformulier op www.delijn.be/probeeractie. De Lijn heeft deze doelgroep niet rechtstreeks aangeschreven.

Met deze actie wil De Lijn jongeren vrijblijvend laten kennismaken met het openbaar vervoer en de voordelen van de Buzzy Pazz. De doelgroep van 12-jarigen is immers, zo blijkt spijtig genoeg elk jaar, een zeer kwetsbare groep in het verkeer. Een verplaatsing met de bus naar school is niet alleen veilig, maar ook efficiënt en duurzaam. Bovendien kunnen jongeren ondertussen lezen, muziek beluisteren of bijpraten met vrienden.

Heb je tijdens deze maand proberen gemerkt hoe makkelijk het is om met de bus naar school te gaan? Dan kan je een abonnement nemen dat ingaat op 1 oktober.  

Meer info over deze probeeractie op www.delijn.be/probeeractie of via 070/22 02 00 (0,30 euro/min).

 

25% korting op Buzzy Pazz en Omnipas

Om het gebruik van het openbaar vervoer nog meer te promoten, geeft de gemeente Balen haar inwoners ook nog steeds 25% korting op een Buzzy Pazz (6-24 jaar) en Omnipas (25-64 jaar). Je hoeft hier niets voor te doen. De korting wordt automatisch verrekend bij aankoop van het abonnement.

Wil je voor meerdere kinderen van je gezin een Buzzy Pazz kopen, neem dan een bewijs van gezinssamenstelling mee. Je krijgt dan een extra korting van De Lijn.

 

Meer info:
De Lijn Limburg
abonnementen@delijn.be
tel. 070/22 02 00 ( weekdagen: 7u - 18u, zaterdag 10u-18u)
www.delijn.be 

Nieuwsoverzicht
Foto De Lijn

Contact

Verkeersdienst

Open vandaag: 9u - 12u en van 13u30 - 15u30
adres
Vredelaan 12490 Balen
tel.
014/74 40 76
e-mail
verkeersdienst@balen.be
Naar top