Gemeente Balen Gemeente Balen

Karin zit als eerste in Kruierie-stoel aan school De Puzzel

dinsdag 11 juni 2019
Op maandag 10 juni kon je om 10u10 weer op zoek gaan naar de Kruierie-stoel. Karin Jacobs zat als eerste in de stoel aan school De Puzzel (Schoor) met een penseel. Wil jij zelf ook meedingen naar een mooi prijzenpakket? Zet dan woensdag 10 juli alvast in je agenda voor de volgende zoektocht.

Een twintigtal speurneuzen had op pinkstermaandag de tip 'Hier vallen alle puzzelstukjes mooi in elkaar' goed begrepen en/of de foto van school De Puzzel (Schoor) herkend. Karin Jacobs zat als eerste van hen in de stoel met het juiste voorwerp. Dat was deze keer een penseel, zoals o.a. in de UiT-nieuwsbrief al getipt was ('samen met een ezel en een doek zet je het mooi in de verf').

 

Elke 10de van de maand

Ter ere van de tiende verjaardag van vrijetijdscentrum De Kruierie staat de Kruierie-stoel dit jaar elke 10de van de maand op een andere locatie in Balen. Zit jij als eerste in de stoel met het juiste voorwerp, dan win jij een pakket met 10 leuke dingen (waaronder de exclusieve ‘Kruierie-evenementenstoel’).

 

Tip over voorwerp

De locatie en het voorwerp dat je moet meebrengen, maken we die dag om 10u10 bekend op de Facebookpagina van de gemeente Balen en VC De Kruierie, op www.balen.be en aan VC De Kruierie zelf. In de UiT-nieuwsbrief van de woensdag ervoor geven we telkens ook al een tip over het voorwerp. Abonneer je hier.

Nieuwsoverzicht
Kruierie-stoel @ De Puzzel

Contact

Vrijetijdscentrum De Kruierie

Vandaag gesloten
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be