Meerhoutsebaan onderbroken t.h.v. Straal

vrijdag 07 juni 2019
Na de aanleg van de asfaltonderlaag op de Meerhoutsebaan is er een sterk verhoogd gebruik door niet-plaatselijk verkeer aan onaangepaste snelheden. De aannemer wil de Meerhoutsebaan vervroegd openstellen, maar moet dan ongehinderd kunnen werken. Vandaar dat de doorgang thv Straal wordt onderbroken.

Voor de veiligheid van bewoners en werklieden en de goede voortgang van de werken, werd beslist om de doorgang te verhinderen ter hoogte van Straal.

Vervroegd openstellen enkel als er geen hinder is 

De aannemer doet er alles aan om de Meerhoutsebaan voor het bouwverlof nog open te stellen, maar dit kan enkel als er ongestoord kan worden verder gewerkt (en de weersomstandigheden het toelaten). 

De normale timing voor het einde van de werken was oorspronkelijk 1 oktober, maar door het voorspoedig vorderen van de werken is de timing momenteel half augustus. 

Toch doet de aannemer er nog alles aan om nog voor het bouwverlof alles klaar te hebben. Hinder door extra verkeer gaat dit plan in de war sturen. 

Volg aub de omleiding

De bewoners van de Meerhoutsebaan kunnen ontsluiten via de eerder gecommuniceerde routes. Doorgaand verkeer blijft verboden en dient de omleiding te volgen via Rosselaar, Zuiderring en Meerhout (en omgekeerd).

Nieuwsoverzicht
Werken Meerhoutsebaan

Contact

Dienst openbare werken (wegenwerken)

Open vandaag: 9u - 12u en van 13u30 - 15u30
adres
Vredelaan 12490 Balen
tel.
014/74 40 70
e-mail
wegenwerken@balen.be