Inschrijvingen Academie voor Beeldende Kunsten op 7 juni in VC De Kruierie of online

woensdag 29 mei 2019

Studenten die dit schooljaar les volgden bij de Academie voor Beeldende kunsten kunnen vanaf nu online (her)inschrijven als ze hun studierichting wensen te verlengen. Nieuwe leerlingen schrijven vanaf 1 juli in. De Academie werkt voortaan met een online inschrijvingsprogramma waardoor je heel eenvoudig van thuis uit kan (her)inschrijven en betalen.

Inschrijven voor Academie voor het eerst digitaal van thuis uit
Heb je zin om jezelf onder te dompelen in een kunstzinnig bad? Surf dan naar https://mijnacademie.be/gabkmol en volg de verschillende stappen. Hou zeker je bankkaart bij de hand voor de betaling. De inschrijving is pas definitief voltooid na de online betaling. Inschrijven kan nog tot 30 september. 

EENMALIG (Her)inschrijven in VC De Kruierie te Balen
Op vrijdag 7 juni kan er tussen 16 en 20 uur (uitzonderlijk) in Balen ingeschreven worden. De mensen van het secretariaat zullen dan aanwezig zijn in vrijetijdscentrum de Kruierie (Bevrijdingsstraat 1) en hebben bancontact ter beschikking.
Als je digitaal vaardig bent, raden we je aan om online in te schrijven. Deze inschrijfdag willen we graag voorbehouden en diegenen die het daar moeilijker mee hebben. Na 7 juni kan je ook nog altijd terecht op het secretariaat in Mol, tijdens de openingsuren van het secretariaat (zie hierna).


(Her)inschrijven via secretariaat te Mol
Voor wie digitaal inschrijven niet haalbaar is of wie nood heeft aan toelichting bij het opleidingsaanbod, blijft welkom op het secretariaat Academie voor Beeldende Kunsten (Markt 24 in Mol) maandag van 9u tot 21u, dinsdag van 9 tot 20 uur, woensdag van 13u tot 21u, donderdag van 9u tot 12u30, vrijdag van 16u tot 19u30, zaterdag van 9u tot 12u30.

Inschrijvingen voor nieuwe studenten vanaf 1 juli
Nieuwe leerlingen mogen zich inschrijven maar worden nog op een wachtlijst gezet. Vanaf 1 juli start de inschrijvingsperiode voor het schooljaar 2019-2020. Alle nieuwe studenten kunnen dan volgens beschikbaarheid definitief in een atelier inschrijven.

Wat kost het?
Jongeren (- 18 jaar): 65 euro
Jongeren (vermindering): 42 euro
Volwassenen (18-24 jaar): 129 euro
Volwassenen vanaf 25 jaar: 307 euro
Volwassenen (vermindering): 129 euro

Verminderd tarief onder strikte voorwaarden
• Werklozen of personen ten laste ervan: attest VDAB mits gedateerd tussen 1 en 30 september 2019
• OCMW: attest OCMW mits gedateerd tussen 1 en 30 september 2019
• Invaliditeit: attest van FOD Brussel of ziekenfonds
• Gezinsattesten: zijn pas geldig mits tussen 1 en 30 september 2019
• Voor kinderen – 12 jaar: kan je een attest bekomen voor belastingvermindering
Het verminderd tarief wordt pas toegestaan na het voorleggen van de vereiste bewijzen aan het secretariaat van Mol. Als je bij inschrijving de nodige attesten niet hebt, betaal je eerst de volledige som. Nadien wordt het verschil terugbetaald mits het voorleggen van de vereiste bewijzen.

Info:
Academie voor Beeldende Kunsten, Markt 24, Mol
014/33 07 96
abk@gemeentemol.be 

Nieuwsoverzicht

Contact

Dienst voor kunstonderwijs

Open vandaag: 14u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be