Gemeente Balen Gemeente Balen

Zitdagen belastingen in VC De Kruierie volzet

woensdag 15 mei 2019
De invulsessies van de belastingsaangifte door de FOD Financiën in VC De Kruierie (23, 24 en 27 mei) zijn volzet. Wie geen afspraak heeft, kan zich ter plekke niet meer aanbieden. Tot einde juni kan je wel nog elke werkdag (9u-12u; in juni tot 15u) terecht bij de belastingsdienst in Geel (Werft 65).

 

Zitdagen in VC De Kruierie

De invulsessies in VC De Kruierie gebeuren dit jaar enkel op afspraak om de soms lange wachtrijen uit het verleden te voorkomen. Heb je een afspraak gemaakt voor 23, 24 of 27 mei? Breng dan zeker je identiteitskaart en al je fiscale documenten (loonattesten, woonlening,…) mee. Als je de aangifte van iemand anders wil laten invullen, breng dan zeker een kopie van zijn/haar identiteitskaart mee en een ingevuld volmachtformulier dat je kan verkrijgen aan de Infopunten (infobalies gemeentehuis, VC De Kruierie of ocmw-huis).

  

Geen afspraak? Je kan ook naar het belastingskantoor in Geel

Heb je de aankondiging van deze zitdagen gemist in het Infoblad, de Gebuurtenissen, de nieuwsbrief, deze website, de lichtkranten of de gemeenteberichten in Deze Week/Het Zoeklicht en InBalen? Dan kan je tot einde juni ook elke werkdag (van 9u tot 12u in mei, van 9u tot 15u in juni) terecht in het belastingskantoor in Geel (Particulieren, Beheer Team 4, Werft 65 in Geel; tel. 02/576 2490). Het belastingskantoor in Mol-Ezaart bestaat niet meer en is verhuisd naar Geel. 
Er is ook geen zitdag meer in Den Travoo.

 

Infomoment Tax-on-Web

Op dinsdag 28 mei (9u30-12u) kan je in Den Travoo een gratis infosessie over Tax-on-Web volgen. Tijdens deze lezing kom je te weten hoe je thuis online jouw belastingaangifte kan doen. Het is dus niét de bedoeling om tijdens de lezing jouw belastingsaangifte in te vullen.

Meer info over het infomoment Tax-on-Web

Nieuwsoverzicht
Invulsessies belastingsaangifte

Contact

Vrijetijdscentrum De Kruierie

Open vandaag: 10u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be