logo print  logo ocmw print

Verduidelijking bij voordeeltickets zwembad Mol

maandag 06 mei 2019

De interesse voor deze voordelige zwembadtickets zijn erg groot. Reeds van bij de eerste week gaan de tickets erg vlotjes over de infobalie van VC De Kruierie. 

Graag geven we enkele verduidelijkingen bij deze zwembadtickets, om misverstanden te vermijden.

• 20-beurtenkaart = 20 losse tickets
Als je een 20-beurtenkaart aankoopt, krijg je in Balen in feite 20 losse tickets mee, maar wel met dezelfde korting als een 20-beurtenkaart van Mol. Op deze manier vermijden we de  administratieve rompslomp met de waarborg van zo'n beurtenkaart en badge. 

 

• Geldigheidsdatum
Deze tickets zijn vrij te gebruiken zonder vermelding van datum (d.w.z. niet voor een specifieke dag). Deze tickets blijven geldig tot de datum die vermeld staat op het ticket (dit is tot het einde van het jaar). Dus als je nu 20 tickets koopt, heb je nog tot einde van 2019 tijd om de 20 zwembeurten te gebruiken. 

 

• Zolang de voorraad strekt...
Bij het opstellen van de gemeentelijk begroting voor 2019 was er nog geen budget voorzien voor deze zwembadtickets. Door een verschuiving van enkele budgetten is er geld vrijgemaakt voor deze zwembadtickets, maar dit is uiteraard beperkt. Zeker als er op korte tijd veel tickets aangekocht worden, zoals bij het begin van de aankondiging van deze voordeeltickets het geval was. Er zijn bijkomende budgetten voorzien met de budgetwijziging die eind juni aan de gemeenteraad wordt voorgelegd. Na goedkeuring kunnen die budgetten in juli aangesproken worden. Dus we hopen dat we met de voorlopige budgetten toekomen tot begin juli om voordeeltickets te voorzien voor onze Balense inwoners. 

Nieuwsoverzicht

Contact

Sportdienst

Open vandaag: 9u - 12u en van 13u30 - 15u30
adres
Hoolsterberg 362490 Balen
tel.
014/74 41 51
e-mail
sportdienst@balen.be
Naar top