Gratis tennisterreinen en BMX-parcours terug open vanaf 30 maart

donderdag 28 maart 2019
Vanaf zaterdag 30 maart kan je terug gratis gebruik maken van de outdoor tennispleinen (gravel) en het BMX-parcours op sportcomplex Bleukens. Een tennisplein reserveren is niet verplicht, maar het geeft je wel voorrang. Wie (betaalde) tennislessen wil geven, betaalt wél voor de huur van een plein.

Tennis

Om zeker te zijn van een tennisplein, reserveer je dus best een plaats bij de sportdienst of via het e-loket. Wil je dezelfde dag nog gaan tennissen? Reserveer dan best binnen de openingsuren van de sportdienst om er zeker van te zijn dat er nog een plein vrij is. De reservaties hangen uit in het infobord aan de tennisterreinen. Wie zich na het tennissen wil douchen, kan voor 5 euro een 10-beurtenkaart kopen bij de sportdienst.

 

BMX

Het BMX-parcours is van 30 maart tot begin november elke dag geopend van 9u tot 21u30. Door de weersomstandigheden kan het gebeuren dat de omloop tijdelijk gesloten wordt, om schade aan de delicate ondergrond te voorkomen. Via deze link kan je te allen tijde de openingsuren checken.

Nieuwsoverzicht
BMX & tennis

Contact

Sportdienst

Open vandaag: 9u - 12u
adres
Hoolsterberg 362490 Balen
tel.
014/74 41 51
e-mail
sportdienst@balen.be