logo print  logo ocmw print

Voordeeltickets voor Balenaars in nieuw zwembad Mol

donderdag 02 mei 2019
Vanaf nu kunnen Balenaars in VC De Kruierie en sportcomplex Bleukens voordelige tickets en 20-beurtenkaarten aankopen voor publiek zwemmen in het nieuwe zwembad in Mol. Dankzij een tussenkomst van de gemeente genieten ze van dezelfde tarieven als de inwoners van Mol.

Inwoners van Balen kunnen deze voordeeltickets voor zwembad Vita Den Uyt vooraf aankopen bij de sportdienst in sportcomplex Bleukens of aan de infobalie van VC De Kruierie (tijdens hun openingsuren) na het voorleggen van de identiteitskaart, zolang de voorraad strekt*.

Deze voordeelregeling geldt voor losse tickets en 20-beurtenkaarten, niét voor jaarabonnementen.

Je kan deze tickets ook kopen met de Balense Vrijetijdscheque.

 

20-beurtenkaart = 20 losse tickets
Als je een 20-beurtenkaart aankoopt, krijg je in Balen in feite 20 losse tickets mee, maar wel met dezelfde korting als een 20-beurtenkaart van Mol. Op deze manier vermijden we de  administratieve rompslomp met de waarborg van zo'n beurtenkaart en badge. 

 

Geldigheidsdatum
Deze tickets zijn vrij te gebruiken zonder vermelding van datum (d.w.z. niet voor een specifieke dag). Deze tickets blijven geldig tot de datum die vermeld staat op het ticket (dit is tot het einde van het jaar). 

 

Misbruik niet toegelaten
Bij misbruik (bv. doorverkoop aan niet-Balenaars) zal het voordeeltarief teruggevorderd worden en kunnen de betrokkenen tijdelijk of definitief uitgesloten worden van de voordelen. 

 

Voordeeltarieven

De inwonerstarieven in zwembad Vita Den Uyt zijn de volgende (inbegrepen in de prijs is de toegang tot alle zwemfaciliteiten van het binnenzwembad: 25-meterbad, peuterbad en familieglijbaan):

Losse tickets:

  • Kinderen (0-3 jaar): gratis
  • Kinderen (3-16 jaar), senioren (60+) en mindervaliden: 3,50 euro
  • Volwassene (16-60 jaar): 4 euro

20-beurtenkaarten:

  • Kinderen (0-3 jaar): gratis
  • Kinderen (3-16 jaar), senioren (60+) en mindervaliden: 65 euro
  • Volwassene (16-60 jaar): 75 euro

 

Meer info over zwembad Vita Den Uyt en hun openingsuren op de website van de gemeente Mol

 

(*) zolang de voorraad strekt: bij het opstellen van de gemeentelijk begroting voor 2019 was er nog geen budget voorzien voor deze zwembadtickets; door een verschuiving van enkele budgetten is er geld vrijgemaakt voor deze zwembadtickets, maar dit is uiteraard beperkt (zeker als er op korte tijd veel tickets aangekocht worden); er zijn bijkomende budgetten voorzien met de budgetwijziging die eind juni aan de gemeenteraad wordt voorgelegd; na goedkeuring kunnen die budgetten in juli aangesproken worden. 

Nieuwsoverzicht
Zwembad Vita Den Uyt Mol (foto gemeente Mol)

Contact

Sportdienst

Open vandaag: 9u - 12u en van 13u30 - 15u30
adres
Hoolsterberg 362490 Balen
tel.
014/74 41 51
e-mail
sportdienst@balen.be
Naar top