Gemeente Balen Gemeente Balen

Volgende ViA-mobiel op 12 maart i.p.v. 1 maart

woensdag 23 januari 2019
De ViA-mobiel rijdt de volgende keer uit op dinsdag 12 maart (en niet op vrijdag 1 maart zoals in het Infoblad staat). Medewerkers van de sociale dienst en vzw De Schakel helpen je van 10u tot 13u verder met vragen over thuiszorg op de parking van Elektro Bruyninckx (hoek Delie- en Kerkstraat).

Vragen, informatie en advies

De samenleving wordt alsmaar ingewikkelder. Steeds minder mensen kennen al hun rechten en missen daardoor heel wat financiële voordelen. Om dit te voorkomen, komt de gemeente Balen met de ViA-mobiel (vragen-informatie-advies) naar je toe in de buurt Boschberg, waar het pilootproject buurtgerichte zorg loopt. Medewerkers van verschillende diensten helpen er Balenaars om alle uitkeringen en subsidies te krijgen waarop ze recht hebben.

 

Telkens andere diensten

De ViA-mobiel komt nog ter plaatse op dinsdag 12 maart, op donderdag 4 april, op woensdag 15 mei en op donderdag 13 juni. Iedereen is welkom! Er zijn telkens andere diensten aanwezig om je te helpen. Neem indien mogelijk je identiteitskaart en pincode mee. Meer info over de exacte locaties, uren en aanwezige diensten wordt telkens gecommuniceerd via de gemeentelijke kanalen en op www.balen.be/ocmw.

  

Evaluatie in juni 2019

In juni 2019 zit het proefproject erop en volgt er een evaluatie of we het project verder uitrollen en met ViA ook naar andere delen van Balen trekken.

Nieuwsoverzicht
ViA-mobiel

Contact

OCMW-huis

Open vandaag: 9u - 11u30
adres
Veststraat 602490 Balen
tel.
014/82 98 48
e-mail
info@ocmwbalen.be