Gemeente Balen Gemeente Balen

Gezocht: marktkramers

donderdag 08 november 2018
Om de wekelijkse Vrijdagmarkt nog meer leven in te blazen, is de gemeente Balen op zoek naar marktkramers die op vrijdagnamiddag een plekje op de Markt willen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de marktleider via marktleider@balen.be.

De Vrijdagmarkt is recent uitgebreid van drie naar acht kramen. Niet dat we de ambitie hebben om een reuzemarkt uit te bouwen, maar het succes van 'Proef de Markt' op vrijdag 2 november toont aan dat er nog groeimogelijkheden zijn. Zeker omdat op veel andere plaatsen de markten aan het afslanken zijn. 

Een recept voor een succesvolle markt heeft twee ingrediënten nodig: aan de ene kant kwalitatieve en voldoende kramen, aan de andere kant publiek dat komt kopen. Het ene brengt het ander mee, maar het kan niet los van mekaar gezien worden. Het succes van 'Proef de Markt' heeft aangetoond dat er wel degelijk publiek is. Als de stijging van het aantal marktkramers zich nu ook doorzet, kan de Vrijdagmarkt weer een echte succesformule worden, waar ook de plaatselijke horeca een graantje van kan meepikken. 

 

Info:
Evy Raus,
tel. 014/74 40 79
e-mail marktleider@balen.be 

Nieuwsoverzicht
Vrijdagmarkt

Contact

Dienst lokale economie (markten)

Open vandaag: 9u - 12u en van 13u30 - 15u30
adres
Vredelaan 12490 Balen
tel.
014/74 40 79
e-mail
marktleider@balen.be