Gemeente Balen Gemeente Balen

Gezocht: evenementen, acties en vrijwilligers Warmste Week

maandag 08 oktober 2018
Organiseer jij iets ten voordele van de Warmste Week? Geef je evenementen en acties dan door op www.balen.be/warmsteweek. Je kan je daar ook opgeven als vrijwilliger om mee te helpen aan de evenementen die georganiseerd worden door VC De Kruierie van 18 tot 22 december.

Organiseer je een evenement voor het goede doel?

Organiseer jij een evenement ten voordele van de Warmste Week? Geef dit dan door via het e-loket en vermeld in de titel zeker ‘Warmste Week’. Zo nemen wij je activiteit mee op in onze promotie voor de Warmste Week (Gebuurtenissen, nieuwsbrief, sociale media,…).

 

Doe je een actie voor de Warmste Week?

Verkoop je zelfgebakken wafels of doe je een andere actie (niet gekoppeld aan een evenement) voor het goede doel? Dan kan je dit doorgeven via dit e-loket. Ook deze acties worden gepromoot op www.balen.be/warmsteweek.

 

Wil je helpen als vrijwilliger?

Zin om de handen uit de mouwen te steken en ons te helpen tijdens de Warmste Week in VC De Kruierie (18 tot 22 december)? Kom jij ons Warmste leescafé uitbaten of wil je soep of ander lekkers maken ten voordele van het goede doel? Alle helpende handen zijn welkom! Je kan je hier opgeven als vrijwilliger.

Nieuwsoverzicht
Warmste Week in De KruiDerie

Contact

Vrijetijdscentrum De Kruierie

Open vandaag: 10u - 17u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be