Gemeente Balen Gemeente Balen

Tip van de Bib: 'Eerste Hulp bij Dementie-tas'

vrijdag 14 september 2018
In de Bib van Balen kan je terecht voor onze dementietas, die je de eerste hulp biedt bij dementie. De tas bundelt een ruim pakket aan informatie voor iedereen die in aanraking komt met dementie. Op maandag 17 en 24 september is er in VC De Kruierie een infosessie over dementie.

Onze Eerste Hulp bij Dementie-tas biedt een pakket aan informatie voor mensen met dementie en voor hun omgeving. Zo vind je onder meer boeken over het thema, maar ook een dvd en een cd. De tas is samengesteld om je zoektocht naar informatie te vergemakkelijken. Wij maakten voor jou een selectie van 10 materialen om je op weg te helpen tijdens deze onzekere periode

Omdat dementie niet enkel de persoon met dementie treft, maar ook invloed heeft op de omgeving, bundelt de dementietas een ruim pakket aan informatie.

Op de maandagen 17 en 24 september kan je om 19u in VC De Kruierie een vormingssessie volgen over dementie. De sessies kunnen apart gevolgd worden en kosten telkens 2 euro. Inschrijven in VC De Kruierie of via het e-loket.

Meer info over de activiteit

 

Nieuwsoverzicht
EHBD

Contact

de Bib van Balen

Open vandaag: 14u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
bib@balen.be

Zoek in de bibcatalogus