Gemeente Balen Gemeente Balen

Vacature: vrijetijdscentrum De Kruierie zoekt 2 enthousiaste medewerkers

vrijdag 14 september 2018
Vrijetijdscentrum De Kruierie zoekt 2 enthousiaste administratief medewerkers voor een vervanging van bepaalde duur met onmiddellijke ingang (deeltijds - niveau C - m/v): 1 medewerker balie, jeugd & senioren en 1 medewerker balie & toerisme. Kandideren t.e.m. dinsdag 25 september 2018 via e-loket.

Deeltijdse functies

De vacature voor medewerker balie, jeugd & senioren bestaat uit een halftijdse functie als medewerker balie en jeugd, en gedurende 8 weken ook een 1/5 functie als medewerker senioren.

De vacature voor medewerker balie & toerisme is een 4/5 functie.

 

Profiel

Van beide functies wordt verwacht dat je goed bent in het omgaan met klanten, een klantgerichte houding en uitstraling hebt, en overweg kan met allerlei soorten vragen. Tevens is een notie van de werking van het vrijetijdscentrum en het toeristisch aanbod een pluspunt.

Verder bestaat in beide functies het takenpakket uit het voorbereiden en opvolgen van dossiers, deelnemen aan en leiden van vergaderingen, organiseren van activiteiten.

Een grondige PC kennis is noodzakelijk, alsook rijbewijs B. Beide vacatures zijn van C-niveau. Hiervoor is een diploma hoger secundair onderwijs vereist.

 

Sollicitatieprocedure

  • Kandideren kan via het e-loket tot uiterlijk dinsdag 25 september 2018.
  • Als je in aanmerking komt, word je op woensdag 26 september uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.
  • De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 28 september en mogelijk ook op zaterdag 29 september in vrijetijdscentrum De Kruierie. Je ontvangt hiervoor het exacte uur van gesprek. Op dit gesprek breng je je diploma hoger secundair onderwijs mee.
  • Te bezorgen tegen aanstelling: uittreksel uit het strafregister model 2.

Als het omwille van technische redenen niet lukt om het e-loket in te vullen, mag je contact opnemen met Igor Geubbelmans (afdelingshoofd Vrije Tijd) op 0498/86 58 62.

Nieuwsoverzicht
personeel gezocht

Contact

Vrijetijdscentrum De Kruierie

Open vandaag: 10u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be