Gemeente Balen Gemeente Balen

Meer geld én aandacht voor je G-sport werking?

woensdag 01 augustus 2018
Kan de G-werking van jouw sportclub een duwtje in de rug gebruiken? Dien dan vóór 1 september je project in en wie weet selecteert G-sport Vlaanderen je voor haar crowdfundingcampagne. Daarbij helpen ze je om financiële middelen én aandacht te krijgen voor jouw G-werking.

Ben je een sportclub, instelling, zorgcentrum of school die sporters met een handicap puur sportplezier wil bezorgen? Op zoek naar nieuwe G-sportmaterialen? Of heb je een unieke oplossing voor het mobiliteitsprobleem van jouw G-sporters? Doe dan mee met de tweede editie van de crowdfundingscampagne ‘Supporters voor G-sporters’ van G-sport Vlaanderen vzw.

Bij de vorige editie verzamelden 28 projecten samen 165.013 euro om te investeren in nieuwe sportmaterialen. Gaande van sportrolstoelen, aangepaste zeilboten tot een soccerkooi. Interesse? Dien dan je G-sportproject in vóór 1 september!

Als jouw project geselecteerd wordt, neemt G-sport Vlaanderen je mee op in een grote crowdfundingcampagne, waar zij jou helpen om financiële middelen én aandacht te krijgen voor jouw G-werking. G-sport Vlaanderen zorgt voor aandacht in de media, maar ook bij mogelijke geldschieters. Ze bouwen samen met jou een community die jou niet alleen tijdens de campagne maar ook daarna nog zal ondersteunen. En als kers op de taart zorgen zij er voor dat elke euro die jij ophaalt, verdubbeld wordt.

 

Nieuwsoverzicht
Supporters voor G-sporters

Contact

Dienst voor gehandicapten

Open vandaag: 13u - 17u30
adres
Veststraat 602490 Balen
tel.
014/82 98 48
e-mail
info@ocmwbalen.be