Gemeente Balen Gemeente Balen

Geld én aandacht voor je G-sportwerking?

woensdag 03 april 2019

Kan de G-werking van jouw sportclub een duwtje in de rug gebruiken? Dien dan uiterlijk 1 juni je project in en wie weet selecteert G-sport Vlaanderen je voor haar derde crowdfundingcampagne 'Supporters voor G-sporters'. Daarbij krijg je financiële middelen én media-aandacht voor jouw G-werking.

Ben je een sportclub, instelling, zorgcentrum of school die sporters met een handicap puur sportplezier wil bezorgen? Ben je op zoek naar nieuwe G-sportmaterialen? Of heb je een unieke oplossing voor het mobiliteitsprobleem van jouw G-sporters? Doe dan mee met de derde editie van de crowdfundingscampagne ‘Supporters voor G-sporters’ van G-sport Vlaanderen.

Je kan je project indienen tot 1 juni. Als jouw project geselecteerd wordt, neemt G-sport Vlaanderen je mee op in een grote crowdfundingcampagne, die loopt van 1 september t.e.m. 31 december. G-sport Vlaanderen helpt om financiële middelen én media-aandacht te krijgen voor jouw G-werking. Ze bouwt samen met jou een community die jou niet alleen tijdens de campagne maar ook daarna nog zal ondersteunen. En als kers op de taart zorgt ze er voor dat elke euro die jij ophaalt, verdubbeld wordt.

Meer info over 'Supporters voor G-sporters'

Nieuwsoverzicht

Contact

Dienst voor gehandicapten

Open vandaag: 9u - 11u30
adres
Veststraat 602490 Balen
tel.
014/82 98 48
e-mail
info@ocmwbalen.be