Gemeente Balen Gemeente Balen

Gratis maand Buzzy Pazz voor leerlingen 1e middelbaar

dinsdag 31 juli 2018
Balense jongeren die in september de overstap maken naar het secundair onderwijs, krijgen van De Lijn een gratis Buzzy Pazz abonnement voor de maand september. Daarnaast geeft de gemeente Balen haar inwoners ook nog steeds 25% korting op een Buzzy Pazz (6-24j) en Omnipas (25-64j).

Gratis maandabonnement

Balense jongeren die in september de overstap maken van het lager naar het secundair onderwijs én nog geen lopend abonnement hebben voor de periode van 1 tot 30 september, krijgen in augustus een gratis netabonnement voor de maand september opgestuurd. Heb je tijdens deze maand proberen gemerkt hoe makkelijk het is om met de bus naar school te gaan? Dan kan je een abonnement nemen dat ingaat op 1 oktober.

Met deze actie wil De Lijn jongeren vrijblijvend laten kennismaken met haar aanbod en zo het openbaar vervoer stimuleren. De doelgroep van 12-jarigen is immers, zo blijkt spijtig genoeg elk jaar, een zeer kwetsbare groep in het verkeer. 

 

25% korting op Buzzy Pazz en Omnipas

Om het gebruik van het openbaar vervoer nog meer te promoten, geeft de gemeente Balen haar inwoners ook nog steeds 25% korting op een Buzzy Pazz (6-24 jaar) en Omnipas (25-64 jaar). Je hoeft hier niets voor te doen. De korting wordt automatisch verrekend bij aankoop van het abonnement.

Wil je voor meerdere kinderen van je gezin een Buzzy Pazz kopen, neem dan een bewijs van gezinssamenstelling mee. Je krijgt dan een extra korting van De Lijn.

 

Meer info:
De Lijn Limburg
abonnementen@delijn.be
tel. 070/22 02 00 ( weekdagen: 7u - 18u, zaterdag 10u-18u)
www.delijn.be 

Nieuwsoverzicht
Foto De Lijn

Contact

Verkeersdienst

Open vandaag: 9u - 12u en van 13u30 - 15u30
adres
Vredelaan 12490 Balen
tel.
014/74 40 76
e-mail
verkeersdienst@balen.be