Gemeente Balen Gemeente Balen

Tip van de Bib: 'De Erfgenamen'

woensdag 04 juli 2018
Bernat, de zoon van Arnau, begint als kaperkapitein. Zijn vriend Hugo werkt noodgedwongen voor de aartsvijand van Arnau. Hun leven staat steeds op z’n kop door liefdesperikelen, intriges en machtswisselingen in Catalonië. Is hun vriendschap tegen dit alles bestand

Een pakkend, avontuurlijk verhaal over twee vrienden. Bernat, de zoon van Arnau, begint als kaperkapitein. Zijn vriend Hugo werkt noodgedwongen voor de aartsvijand van Arnau. Hun leven staat steeds op z’n kop door liefdesperikelen, intriges en machtswisselingen in Catalonië. Is hun vriendschap tegen dit alles bestand?

De erfgenamen is een bruisend, krachtig epos vol kleurrijke karakters dat alle 650 bladzijden boeit – en dat een prachtig einde heeft. ‘Falcones slaagt erin de lezer helemaal onder te dompelen in de middeleeuwen.’ La Vanguardia Ildefonso Falcones komt uit Barcelona. Zijn historische romans wonnen verschillende literaire prijzen in Spanje en werden internationale bestsellers.

De erfgenamen van Ildefonso Falcones is het majestueuze vervolg op de bestseller 'De kathedraal van de zee', maar is volledig los daarvan te lezen.

Heb je zin gekregen om dit boek te lezen? Kijk dan hier of het beschikbaar is of kom snel naar de Bib.

Nieuwsoverzicht
De Erfgenamen

Contact

de Bib van Balen

Open vandaag: 14u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
bib@balen.be

Zoek in de bibcatalogus