Gemeente Balen Gemeente Balen

Kringwinkel verhuist naar Steegstraat

dinsdag 26 juni 2018
Zaterdag 30 juni is de laatste openingsdag van de Kringwinkel in de Kerkstraat. Vanaf vrijdag 6 juli kan je in de Steegstraat 36 (voorheen Kristel Huis&Co) terecht voor een uitgebreider gamma tweedehandsgoederen. Parking, afhalen en aanleveren van goederen en extra ingang via Benoit Belmansstraat.

Meer parking

De Kringwinkel is al meer dan 15 jaar actief in Balen. Het pand in de Steegstraat (voorheen Kristel Huis & Co) wordt de derde locatie en heeft tal van voordelen ten opzichte van de huidige locatie in de Kerkstraat. Zo is er de commerciële ligging langs de drukke doorgangsweg Mol-Balen-Leopoldsburg. Er is voldoende parking op eigen terrein (via de Benoit Belmansstraat), zowel voor medewerkers als voor klanten. En ook het laden en lossen moet niet langer langs de openbare weg gebeuren.

 

Alles op het gelijkvloers

In de Steegstraat is er meer vloeroppervlakte, zodat er een ruimer aanbod aan meubels en extra productgroepen (bijvoorbeeld rijklaar gemaakte tweedehands fietsen) mogelijk is. De verkoopruimte bevindt zich ook volledig op het gelijkvloers, terwijl het pand in de Kerkstraat een pak minder toegankelijk is met de textielafdeling op de bovenverdieping (en geen lift). Ook alle logistieke handelingen kunnen op het gelijkvloers uitgevoerd worden, met betere arbeidsomstandigheden voor de medewerkers tot gevolg.

 

Opening op 6 juli

De nieuwe Kringwinkel in de Steegstraat 36 gaat open op vrijdag 6 juli om 9u30. De officiële opening vindt plaats om 14u. Bezoekers kunnen de ganse dag genieten van hapjes en drankjes.

 

Info: De Kringwinkel Zuiderkempen, 015/23 73 93

Nieuwsoverzicht