Gemeente Balen Gemeente Balen

Schrijf je hier online in voor Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord

zondag 10 juni 2018
Vanaf zondag 10 juni kan je je online inschrijven voor het Balens filiaal van de Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord. Daarna kan dit ook aan de balie van VC De Kruierie en op het secretariaat van Mol tijdens de openingsuren. Op zaterdag 16 juni is er ook nog een inschrijfdag in Mol.

Schrijf je hier online in voor Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord

In februari 2018 kreeg het nieuw decreet voor kunstonderwijs groen licht. Dit brengt voor alle kunstacademies in Vlaanderen heel wat verandering te weeg, zo ook in de Gemeentelijke Academie voor Woord en Muziek van Mol, waarvan Balen een filiaal is. Alle details daarover vind je via de link hieronder.

De belangrijkste (nieuwe) info is dat 6- en 7-jarigen (vanaf het 1e leerjaar) vanaf volgend schooljaar kunnen starten met Muziekinitiatie in VC De Kruierie of basisschool Klavertje 4 te Olmen. Er zullen vanaf volgend jaar ook lessen slagwerk gegeven worden in de Kapel van Stotert (Stotert 77, is ook de repetitieruimte van New Dimension).

Inschrijven vanaf 10 juni online, en daarna ook aan de balie van VC De Kruierie en op het secretariaat van Mol tijdens de openingsuren. Op zaterdag 16 juni is er in de Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord in Mol (Guido Gezellestraat 31a) van 10u tot 16u nog een grote inschrijfdag. Met mogelijkheid tot inschrijven, ook voor de lessen in Balen, en met infostands over de vernieuwde structuur van het Deeltijds Kunstonderwijs Mol-Balen-Dessel.

Meer gedetailleerde info vind je hier of in de brochure, die je kan afhalen in de Infopunten.

(Zoekwoorden: muziekschool, inschrijven muziekschool)

Nieuwsoverzicht
Academie

Contact

Dienst voor kunstonderwijs

Open vandaag: 10u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be