Gemeente Balen Gemeente Balen

Balen vraagt jouw mening over gemeentelijke lokalen

donderdag 26 juli 2018
De gemeente Balen is benieuwd naar jouw mening over het gemeenschapscentrum, dat alle gemeentelijke lokalen bundelt die gebruikt kunnen worden voor socio-culturele activiteiten. Vul vóór 31 juli de online enquête in op www.lmov.be/balen en maak kans op een weekendje weg.

Lokalen gemeenschapscentrum

Wil je graag in Balen vergaderen, een concert organiseren of een vormingsdag inrichten,...? Dan kan je daarvoor terecht in de lokalen van het gemeenschapscentrum van Balen: VC De Kruierie, school De Bijenkorf (Rosselaar), school De Bosmier (Rijsbergdijk), school De Twinkeling (Hulsen), school Schoor, school van de Vennen, Oud Gemeentehuis en oud-schoolhuis in Olmen.

 

Vul enquête in en win weekendje weg

Welke suggesties en opmerkingen heb jij over het gemeenschapscentrum? Je kan tot 31 juli je mening kwijt in onze online enquête op www.lmov.be/balen. Deze enquête is volledig anoniem en neemt zo’n 10 minuutjes van jouw tijd in beslag. Om je te bedanken, redden we 1 m² bedreigd regenwoud voor elke ingevulde enquête via de organisatie World Land Trust. Alle inzenders maken bovendien kans op één van de weekendjes weg voor 2 personen.

Nieuwsoverzicht
Grote zaal VC De Kruierie

Contact

Vrijetijdscentrum De Kruierie

Open vandaag: 10u - 17u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be