Gemeente Balen Gemeente Balen

Balense senioren blijven ‘lekker actief’

maandag 04 juni 2018
Vanaf 17 september kunnen 55-plussers in sportcomplex Bleukens 10 weken lang op maandagvoormiddag deelnemen aan ‘Lekker actief’, dat groepsactiviteiten combineert met individuele oefeningen. Inschrijven (20 euro) vóór 1 september. Verenigingen kunnen een infomoment aanvragen over dit project.

De deelnemers aan ‘Lekker actief’ krijgen een professionele lichaamsanalyse met o.a. een vet- en spiermassameting en een opvolging van de resultaten. Ze werken aan hun gezondheid met beweegschema’s en voedingstips. Ze leren hun zitgedrag doorbreken door middel van een beweegwekker. En tot slot zijn er nog verschillende toffe activiteiten waar ze doorlopend aan kunnen deelnemen (beweegactiviteiten, lezing gezonde voeding door een diëtiste, cognitieve spelen).

 

20 euro voor 10 weken

Alle 55-plussers kunnen deelnemen, zowel leden als niet-leden van seniorenverenigingen. Breng best wandelschoenen, sportieve kledij en een flesje water mee. Deelname kost 20 euro voor 10 weken, inclusief een stappenteller (t.w.v. 34 euro), beweegwekker, alternatief pillendoosje, beweeg- en voedingsdriehoek magneet, doosje met onderhouds- en krachtoefeningen, doosje met opbouwplan van ‘Elke stap telt’, ‘Lekker actief ID’ waarmee je kan deelnemen aan allerlei activiteiten, één gezonde lunch en professionele begeleiding gedurende het hele traject.

 

Vraag een infomoment aan

'Lekker actief' is een initiatief van OKRA, in samenwerking met de Seniorenraad en de sportdienst. Wil jouw vereniging meer info over dit project? Neem dan contact op met de sportdienst of Seniorenraad om een infomoment vast te leggen.

 

Info en inschrijvingen (vóór 1 september):

Sportdienst (Sportcomplex Bleukens), tel. 014/74 41 51, e-mail sportdienst@balen.be

Seniorenraad (VC De Kruierie), tel. 014/74 40 50, e-mail dekruierie@balen.be

Nieuwsoverzicht
Lekker Actief

Contact

Sportdienst

Open vandaag: 9u - 12u en van 13u30 - 15u30
adres
Hoolsterberg 362490 Balen
tel.
014/74 41 51
e-mail
sportdienst@balen.be