Gemeente Balen Gemeente Balen

Brainstorm mee over mogelijke uitbreiding VC De Kruierie en Bib

donderdag 31 mei 2018
Heb jij ideeën over hoe vrijetijdscentrum De Kruierie en de Bib er in de toekomst kunnen uitzien? Kom dan mee brainstormen op de denk- en discussieavond die de gemeente Balen organiseert op woensdag 27 juni in het dienstencentrum van recreatiedomein Keiheuvel.

Na 10 jaar onder één dak barsten het vrijetijdscentrum en de Bib bijna uit hun voegen. Daarom wil de gemeente kijken naar een mogelijke uitbreiding zodat de klassen van de academie, die nu tijdelijk ondergebracht zijn in gemeentelijke scholen, terug centraal georganiseerd kunnen worden. Het is ook het ideale moment om verder te kijken: wat missen we nog in ons vrijetijdscentrum? Waar zitten de noden en waar loopt het nu mis?

 

Schrijf in voor denk- en discussieavond

Daarom organiseert de gemeente Balen op woensdag 27 juni van 19u30 tot 22u in het dienstencentrum van recreatiedomein Keiheuvel (17de Esc. Lichtvliegwezenlaan 14) een denk- en discussieavond over de toekomst van VC De Kruierie en de Bib. Enerzijds wil de gemeente op deze avond hierover graag haar verhaal vertellen en anderzijds willen we graag horen welke suggesties en opmerkingen jij hebt. Iedereen is welkom: huidige en toekomstige gebruikers van de lokalen, bib-gebruikers, buurtbewoners, leden van verenigingen en adviesraden, geïnteresseerden,... Wie erbij wil zijn, schrijft zich vóór 26 juni in via het e-loket, aan de balie van VC De Kruierie of telefonisch op 014/74 40 50.

Nieuwsoverzicht
VC De Kruierie

Contact

Vrijetijdscentrum De Kruierie

Open vandaag: 10u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be