Gemeente Balen Gemeente Balen

Zomergazet 'Kixs en Kuren' in de bus, vraag uurbonnetje aan t.e.m. 6 juni

donderdag 31 mei 2018
De nieuwe Zomergazet 'KiXs en Kuren' valt op 31 mei in elke Balense brievenbus. Als je kinderen willen deelnemen aan de zomeractiviteiten, kan je t.e.m. 6 juni een uurbonnetje aanvragen op www.balen.be/kixs of in VC De Kruierie. Met dit bonnetje kan je inschrijven op 7 en 8 juni (17u-21u).

KiXs en Kuren in zomers jasje

De KiXs en Kuren met de zomeractiviteiten voor kleuters, kinderen en tieners worden deze keer niet via de scholen verspreid. Deze zomer verschijnt er namelijk een gloednieuwe Zomergazet 'KiXs & Kuren'. Die zal op 31 mei huis-aan-huis bedeeld worden in onze gemeente. Hou dus je brievenbus in de gaten! Wie zijn nieuwsgierigheid niet kan bedwingen, kan de Zomergazet ook digitaal bekijken op www.balen.be/kixs.

 

Uurbonnetje afhalen

Als je bij de eersten wil inschrijven, heb je een uurbonnetje nodig. Zo’n uurbonnetje kan je nog tot en met 6 juni aanvragen via www.balen.be/kixs (bij voorkeur) of aan de balie van VC De Kruierie. In het Infoblad, de Gebuurtenissen, Zoeklicht en InBalen staat verkeerdelijk dat dit slechts tussen 30 mei en 1 juni mogelijk is.

 

Inschrijven

Met dit uurbonnetje kan je inschrijven op donderdag 7 en vrijdag 8 juni in VC De Kruierie (telkens van 17u tot 21u), enkel op vertoon van een geldig uurbonnetje of de bevestigingsmail met het uurbonnetje. Zonder uurbonnetje kan je pas inschrijven vanaf woensdag 13 juni.

Op 7, 8, 13, 14, 15 en 16 juni is er een beperking op een bepaald aantal activiteiten waarvoor je kan inschrijven (o.a. crea activiteiten, workshops), waardoor kinderen met een laat uurbonnetje ook nog keuze hebben. Vanaf maandag 18 juni vervalt deze beperking zodat je vanaf dan onbeperkt kan (bij)inschrijven voor activiteiten die niet volzet zijn.

 

Buitenschoolse kinderopvang bij Kikoen

Vanaf donderdag 7 juni om 16u kan je je kind online inschrijven via www.i-school.be/login voor opvang bij Kikoen Olmen tijdens de zomervakantie. Voor opvang bij Kikoen Centrum kan je je kind online inschrijven vanaf zaterdag 9 juni om 9u. Wie zich niet online kan inschrijven, kan ook langskomen bij Kikoen (Veststraat 46) op donderdag 7 juni tussen 16u en 17u30 (opvang in Olmen), op zaterdag 9 juni tussen 9u en 11u (opvang in Centrum), of daarna tijdens de openingsuren van de administratie (zowel voor opvang in Olmen als Centrum).

Komt je kind tijdens de zomervakantie voor de eerste keer naar Kikoen Balen? Breng dan vóór 1 juni het dossier in orde. Dit kan op www.i-school.be/balen/registreren of op afspraak (014/81 74 51).

Nieuwsoverzicht
Zomergazet KiXs en Kuren

Contact

Jeugddienst

Open vandaag: 10u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
kixsenkuren@balen.be