Gemeente Balen Gemeente Balen

Inschrijven voor Muziek- en Tekenacademie

vrijdag 01 juni 2018
Vanaf zondag 10 juni kan je je online inschrijven voor het Balens filiaal van de Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord. Op zaterdag 9 en 16 juni zijn er ook inschrijfdagen in Mol. Inschrijven voor de Gemeentelijke Academie voor Beeldende Kunsten kan nu zondag 10 juni (11u-14u) tijdens de expo.

Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord Balen (filiaal van Mol)

In februari 2018 kreeg het nieuw decreet voor kunstonderwijs groen licht. Dit brengt voor alle kunstacademies in Vlaanderen heel wat verandering te weeg, zo ook in de Gemeentelijke Academie voor Woord en Muziek van Mol, waarvan Balen een filiaal is. Alle details daarover vind je via de link hieronder.

De belangrijkste (nieuwe) info is dat 6- en 7-jarigen (vanaf het 1e leerjaar) vanaf volgend schooljaar kunnen starten met Muziekinitiatie in VC De Kruierie of basisschool Klavertje 4 te Olmen. Er zullen vanaf volgend jaar ook lessen slagwerk gegeven worden in de Kapel van Stotert (Stotert 77, is ook de repetitieruimte van New Dimension).

Inschrijven kan online vanaf 10 juni via deze link, en daarna ook aan de balie van VC De Kruierie en op het secretariaat van Mol tijdens de openingsuren. Op zaterdag 9 juni en zaterdag 16 juni zijn er in de Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord in Mol (Guido Gezellestraat 31a) van 10u tot 16u grote inschrijfdagen. Met mogelijkheid tot inschrijven, ook voor de lessen in Balen, en met infostands over de vernieuwde structuur van het Deeltijds Kunstonderwijs Mol-Balen-Dessel.

Meer info

 

Academie voor Beeldende Kunsten Balen (filiaal van Mol)

Voor de lessen aan de Academie voor Beeldende Kunsten kan je je inschrijven in VC De Kruierie op zondag 10 juni van 11u-14u, tijdens de opening van de eindejaarstentoonstelling. Daarna is inschrijven ook mogelijk op het secretariaat in Mol tijdens de openingsuren. We houden je op de hoogte wanneer je ook in VC De Kruierie en online kan inschrijven.

Meer info

 

Meer gedetailleerde info over beide academies vind je online en in de brochure, die je kan afhalen in de Infopunten.

Nieuwsoverzicht
Academie

Contact

Dienst voor kunstonderwijs

Open vandaag: 10u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be