Gemeente Balen Gemeente Balen

Tip van de Bib: 'Lichter'

woensdag 09 mei 2018
Waarom we steeds dikker worden en waarom meer bewegen en minder eten niet helpt. En hoe we juist blijvend kunnen afvallen door lekker eten met veel gezonde vetten. Hoe dat allemaal kan, ontdek je in onze Bib!

Er zijn nauwelijks onderwerpen waar zoveel onzin over ons is uitgestort als over ons gewicht, afvallen, en hoe we er uit zouden willen of moeten zien.

Zo blijkt dat de oorzaken van overgewicht en obesitas niets te maken hebben met te veel eten of te weinig bewegen! Het door de meeste artsen en diëtisten voorgeschreven 'meer bewegen en minder eten' faalt dan ook in nagenoeg 100 procent van de gevallen en behoort tot de belangrijkste medische missers ooit. Afvallen is daarmee een lucratief onderwerp geworden voor kwakzalvers, dieetgoeroes en verkopers van dieetproducten.

In zijn nieuwe boek 'Lichter' analyseert William Cortvriendt stap voor stap wat de epidemie van overgewicht en obesitas heeft veroorzaakt en komt tot verrassende maar logische conclusies over maatregelen die overgewicht en obesitas wel voorgoed laten verdwijnen. En dit zonder dat je honger hoeft te lijden, onsmakelijk hoeft te gaan eten of dure dieetproducten hoeft aan te schaffen. Eindelijk!

Heb je zin gekregen om dit boek te lezen? Kijk dan hier of het beschikbaar is of kom snel naar de Bib.

 

Nieuwsoverzicht

Contact

de Bib van Balen

Open vandaag: 14u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
bib@balen.be

Zoek in de bibcatalogus