Gemeente Balen Gemeente Balen

Aanleg fietspaden N136: fase 2 (Wezelbaan-Ring) blijft dicht tot zeker 9 februari

vrijdag 02 februari 2018
De aannemer is vermoedelijk nog tot 9 februari bezig met het uitfrezen van boomwortels in fase 2 (Wezelbaan-Ring). Ook fase 3 (Ring-Kiezelweg) blijft zeker tot 9 februari afgesloten voor verkeer door ruimingswerken. Fase 1 (Soef-Wezelbaan) is open met beurtelings verkeer t.h.v. de werfzone.

Fase 2: weg blijft afgesloten tot 9 februari

In fase 2 (Wezelbaan-Ring) neemt het vrijmaken van de bermen meer tijd in dan gepland, omdat er op meerdere plaatsen boomwortels verstrengeld zitten tussen de nutsleidingen. De aannemer moet hier dan ook bijzonder voorzichtig te werk gaan bij het frezen. Hierdoor zal de weg vermoedelijk nog tot vrijdag 9 februari afgesloten blijven. Tot dan blijft de omleiding via Wezelbaan, Sint-Jozefslaan, Stevensvennenstraat, Bankei en Ring (en omgekeerd) van kracht.

 

Fase 3: weg volledig afgesloten

Ook in fase 3 (Ring-Kiezelweg) is de aannemer bezig met het vrijmaken van de bermen en het rooien van bomen op Mols grondgebied. Ter hoogte van de werfzone is de weg voor de veiligheid volledig afgesloten en geldt er een doorgangsverbod voor alle verkeer. Er is een bewegwijzerde omleiding via de Ring, F.S. Emsenslaan en Kiezelweg (en omgekeerd).

 

Fase 1 nutsmaatschappijen: beurtelings verkeer met verkeerslichten

In fase 1 (Soef-Wezelbaan) zijn de nutsmaatschappijen momenteel actief in het gedeelte tussen Breden Els en het kruispunt met de Wezelbaan. Ter hoogte van de werfzone is er beurtelings verkeer mogelijk, vaak met behulp van verkeerslichten.

  

Meer info:

Alle info over dit project op www.balen.be/wegenwerken.

Bekijk hier het algemeen overzicht van de werken N136.

Nieuwsoverzicht
Omleiding - vrijmaken terrein

Contact

Dienst openbare werken/Technische dienst

Open vandaag: 9u - 12u en van 13u30 - 15u30
adres
Vredelaan 12490 Balen
tel.
014/74 40 70
e-mail
technische.dienst@balen.be