Gemeente Balen Gemeente Balen

Aanleg fietspaden N136: fase 2 (Wezelbaan-Ring) ten vroegste open op 26 januari

donderdag 18 januari 2018
Door boringen onder de spoorweg gaat fase 2 (Wezelbaan-Ring) ten vroegste op 26 januari terug open voor verkeer. De ruimingswerken in fase 3 (Ring-Kiezelweg) starten op 22 januari. In fase 1 (Soef-Wezelbaan) zijn de nutsmaatschappijen actief en is er beurtelings verkeer met verkeerslichten.

Fase 2: weg ten vroegste open op vrijdag 26 januari

In fase 2 (Wezelbaan-Ring) is de aannemer momenteel volop bezig met het rooien van de bomen en het verwijderen van alle obstakels in de voortuinen. In opdracht van de nutsmaatschappijen vinden er in de week van 22 januari boringen plaats onder de spoorweg. Hierdoor zal de weg afgesloten blijven tot ten minste vrijdag 26 januari (als de werken voorspoedig verlopen). Tot dan blijft de omleiding via Wezelbaan, Sint-Jozefslaan, Stevensvennenstraat, Bankei en Ring (en omgekeerd) van kracht.

 

Fase 3: vrijmaken bermen vanaf maandag 22 januari

In fase 3 (Ring-Kiezelweg) begint de aannemer op maandag 22 januari met het vrijmaken van de bermen op Mols grondgebied. De bomen zullen daar gerooid worden vanaf woensdag 24 januari. Ter hoogte van de werfzone wordt de weg voor de veiligheid volledig afgesloten en geldt er een doorgangsverbod voor alle verkeer. Er is een bewegwijzerde omleiding via de Ring, F.S. Emsenslaan en Kiezelweg (en omgekeerd).

 

Fase 1 nutsmaatschappijen: beurtelings verkeer met verkeerslichten

In fase 1 (Soef-Wezelbaan) zijn de nutsmaatschappijen ondertussen begonnen. Ter hoogte van de werfzone is er beurtelings verkeer met verkeerslichten.

  

Meer info:

Alle info over dit project op www.balen.be/wegenwerken.

Bekijk hier het algemeen overzicht van de werken N136.

Nieuwsoverzicht
Omleiding - vrijmaken terrein

Contact

Dienst openbare werken/Technische dienst

Open vandaag: 9u - 12u en van 13u30 - 15u30
adres
Vredelaan 12490 Balen
tel.
014/74 40 70
e-mail
technische.dienst@balen.be