Gemeente Balen Gemeente Balen

Extra verlichting voor buitenterreinen sportcomplex Bleukens

dinsdag 05 december 2017
Op sportcomplex Bleukens is er extra buitenverlichting geplaatst. Hierdoor kan je vanaf nu ook in de wintermaanden 's avonds gebruik maken van het BMX-parcours, het skatepark en de kleine voetbalterreinen. Om de verlichting niet nodeloos te laten branden, kan je ze inschakelen met een drukknop.

De verlichting gaat alleen aan als er iemand op de drukknop duwt en als het donker genoeg is. Ze blijft dan branden tot het sluitingsuur (21u30). Op het BMX-parcours en het skatepark worden om 21u25 automatisch drie van de vier lichten gedoofd, zodat de bezoekers weten dat het tijd is om te vertrekken. Dat werd eerder ook al aangegeven met een geluidssignaal en een zwaailicht om 21u20.

De drukknop voor de verlichting van het BMX-parcours hangt aan de linkerzijde van de container aan de startheuvel. De drukknoppen voor het skatepark en de voetbalterreinen hangen aan weerszijden van de verlichtingspaal die het dichtst bij de toegangspoort van het skatepark staat.

Het omnisportveld werd al eerder voorzien van verlichting. Deze lampen zijn nu vervangen door energiezuinigere led-verlichting.

Nieuwsoverzicht
Extra verlichting sportcomplex Bleukens

Contact

Sportdienst

Open vandaag: 9u - 12u en van 13u30 - 15u30
adres
Hoolsterberg 362490 Balen
tel.
014/74 41 51
e-mail
sportdienst@balen.be