Gemeente Balen Gemeente Balen

Bedank afvalophalers en containerparkwachters

dinsdag 14 november 2017
Van 20 tot 24 november is het opnieuw ‘Week van de containerparkwachter en afvalophaler’. Bedank je containerparkwachter, chauffeur en afvalophaler die week extra met een sticker of kaartje. Haal ze nu gratis af aan de balie van het pop-up gemeentehuis en VC De Kruierie, of in het IOK-containerpark.

In weer en wind zorgen containerparkwachters en afvalophalers ervoor dat elk gezin op een efficiënte manier zijn afval kwijt kan. Toch krijgen containerparkwachters vaak te maken met verbale agressie. Ook voor de chauffeurs en afvalophalers is verkeersagressie, opgestoken middelvingers en wild voorbijrijden dagelijkse kost.

Van 20 tot 24 november is het opnieuw 'Week van de containerparkwachter en afvalophaler'. Deze campagne nodigt uit om zowel de containerparkwachters als chauffeurs en afvalophalers hoffelijk en met respect te behandelen tijdens het uitoefenen van hun job.

Je kan hen bedanken door een sticker te kleven op je afvalzak of -bak. Of schrijf een persoonlijke boodschap op een bedankkaartje. Je kan de stickers en kaarten gratis afhalen aan de balie van het pop-up gemeentehuis en VC De Kruierie, of in het IOK-containerpark. Je kan ze ook aanvragen via de afvalinfolijn 014/56 27 75 of via afvalbeheer@iok.be.

Nieuwsoverzicht
Week van de containerparkwachter en afvalophaler

Contact

Milieudienst

Open vandaag: 9u - 12u en van 17u - 20u
adres
Vredelaan 12490 Balen
tel.
014/74 40 90
e-mail
milieudienst@balen.be