Gemeente Balen Gemeente Balen

Schrijf in voor gratis voordracht ‘Internet, privacy en cyberpesten’

dinsdag 14 november 2017

Op dinsdag 28 november (19u30) is er in het Rozenberginstituut in Mol een gratis voordracht over 'Internet, privacy en cyberpesten' door Anneke Deckers. Alle geïnteresseerde volwassenen zijn welkom na inschrijving via 014/32 18 56 of rob.philipsen@ocmwmol.be (uiterlijk op 24 november).

Wat gooi jij zelf zoal te grabbel op het web en wat beschouw je als honderd procent privé? En hoe gaan je kinderen daarmee om? Hoor je het donderen in Keulen bij termen als cookies, phishing en sharenting?

Dankzij deze lezing leer je goochelen met instellingen, rapporteringen en filters en weet je wat je wel en beter niet doet rond privacy. Ook de problematiek van cyberpesten wordt besproken. De spreker is Anneke Deckers, ambassadrice Gezinsbond en Childfocus en telecomcoach.

 

Voor leerkrachten, ouders, opvoedingsverantwoordelijken,...

Deze infoavond is bedoeld voor alle leerkrachten, ouders, opvoedingsverantwoordelijken en verdere geïnteresseerden over alle schoolnetten heen. Enkel volwassenen worden verwacht, dus niet de kinderen zelf. De inkom is gratis. De lezing duurt 2 uur, er is geen pauze voorzien. Elke aanwezige ontvangt een lijst met goede websites voor ouders en kinderen.

De lezing vindt op dinsdag 28 november om 19u30 plaats in de Robianozaal van het Rozenberginstituut (Rozenberg 2, Mol - inkom links achter parking ‘t Getouw). Je kan telefonisch inschrijven bij het KOM-secretariaat via 014/32 18 56 of per mail bij de Dienst Opvoedingsondersteuning Mol via rob.philipsen@ocmwmol.be.

Nieuwsoverzicht