Gemeente Balen Gemeente Balen

Scholennieuws: Bib @ school: klaar voor de start van 2e ronde?

maandag 06 november 2017
Ben je leerkracht in een Balense school en weet je nog niet wanneer jij met je klas wordt verwacht in de bib ? Check het dan snel online en noteer tijdig in jouw agenda (en die van de kids !) om bibkaart , bibboeken en tas mee te brengen die dag.

Op 27 november starten we met de tweede ronde ‘uitleenbezoeken voor de klassen’ in de Bib.  Ditmaal zal ook het eerste leerjaar van de partij zijn: zij ontvangen bij deze eerste uitleenbeurt hun lidkaart met bijhorend hangtouw, tenzij ze al over eentje beschikken. Als alles op wieltjes verloopt, zal op 19  januari 2018 ieder schoolkind van 1 tem 6e leerjaar terug voorzien zijn van een vers stapeltje leesplezier.

Ben je leerkracht in een Balense school en weet je nog niet wanneer jij met je klas wordt verwacht in de bib ?  Check het dan snel via deze link en noteer tijdig in jouw agenda (en die van de kids !)  om bibkaart , bibboeken en tas mee te brengen die dag.

Noot: kleuterklassen (en 1e leerjaren ) krijgen in de 1ste week na de herfstvakantie weer nieuwe boekenpakketten ‘aan school’  geleverd door de Bib.

 

Vragen of info nodig? Contactpersoon Wendy Geypen, tel. 014/ 74 41 15, wendy.geypen@balen.be .

Nieuwsoverzicht
logo bib op school

Contact

de Bib van Balen

Open vandaag: 14u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
bib@balen.be

Zoek in de bibcatalogus