De Bonanzas brengen Vintage Vinyl Classics naar Balen Muziekterras

woensdag 19 juni 2024
Op donderdag 8 augustus zorgen De Bonanzas voor de sfeer in Schoorheide (Beat The Barn, Belgenlaan 20)! Zij brengen Vintage Vinyl Classics naar Balen Muziekterras. Gratis toegang. Kinderanimatie vanaf 18u, optreden van 20u30 tot 22u30.

De Bonanzas

Vintage Vinyl Classics
 
Er is iets magisch aan het ritueel van het opleggen van een vinylplaat. Het is meer dan alleen muziek afspelen; het is een reis terug in de tijd, een moment van pure tastbare nostalgische vreugde.
 
De Bonanzas brengen met hun Vintage Vinyl Classics de magie van de meest iconische vinylplaten tot leven op het podium. Via pareltjes op de legendarische albums Abbey Road en Exile on Main Street naar de grootste hits van Fleetwoord Mac, Neil Young en David Bowie. Met deze fantastische bloemlezing uit de grootste sixties en seventies hits trekken De Bonanzas een blik vol herinneringen open waar je bij kan wegmijmeren –of beter- nog eens ouderwets uit de bol kan gaan.
 
Vintage Vinyl Classics is niet zomaar een show; het is een viering van de tijdloze muziek die generaties heeft geïnspireerd en gevormd.

De Muziekterrassen beginnen om 18u met een ballonnenclown, springkastelen en grime voor de kinderen. De optredens starten telkens om 20u30 en eindigen rond 22u30, met een half uurtje pauze van 21u15 tot 21u45.

Meer info: www.balenmuziekterras.be, toeristisch infokantoor vrijetijdscentrum De Kruierie, 014/74 40 50, info@ontdekbalen.be

Nieuwsoverzicht
Bonanzas

Contact

Dienst toerisme

Open vandaag: 10u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
toerisme@balen.be

Deel deze pagina

Naar top