Wellie Weg! Gratis doe-wandeling in de zomervakantie

dinsdag 18 juni 2024
Wellie Weg! is een gratis doe-wandeling van 6 km voor het hele gezin in #ontdekbalen. Vertrekken kan elke dag van juli & augustus, op parking Boudewijnlaan. Daar vind je een gratis wandelpakket. Zo ga je mee op zoek naar de sleutel van de kassa van slaapwandelschoenenwinkel van mijnheer S.Laapwel.

De heer S. Laapwel baat al jaren een winkel uit gespecialiseerd in (slaap)wandelschoenen. De heer S. Laapwel is hier dan ook specialist in, want hij is zelf een geoefend slaapwandelaar!

Maar dat is nu ook net het probleem … Mijnheer Laapwel heeft tijdens één van zijn slaapwandeltochtjes de sleutel van zijn kassa in één van de honderden wandelschoenen van het magazijn gelegd! Maar geen nood, de muizen van het magazijn hebben alles gezien.

Ga tijdens de wandeltocht van 6km op zoek naar alle tips en help mijnheer S. Laapwel om zijn kassasleutel terug te vinden. En voor de eerlijke vinder heeft hij een fantastische prijs: een slaapfeestje voor jou en je vrienden in de safaritent van recreatiedomein Keiheuvel.

Praktisch

Starten doe je aan de parking Boudewijnlaan. Daar vind je het gratis wandelpakket.

Meer info www.ontdekbalen.be

Nieuwsoverzicht
Wellie weg! zomereditie

Contact

Dienst toerisme

Open vandaag: 14u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
toerisme@balen.be

Deel deze pagina

Naar top