Keiheuvel breidt speelplezier uit met nieuwe speeltoestellen en gocarts

vrijdag 14 juni 2024
Recreatiedomein Keiheuvel pakt dit jaar, naast de vernieuwde toegangsweg, ook uit met gloednieuwe speeltoestellen voor de allerkleinsten en nieuwe go-carts.

De speelzone voor peuters en kleuters werd uitgebreid met nieuwe toestellen waarop ze naar hartenlust kunnen klimmen, klauteren en glijden. De toestellen zijn gemaakt van veilige en duurzame materialen en voldoen aan alle veiligheidseisen.

Eén van de blikvangers is een groot combinatietoestel met o.a. een dubbele glijbaan, een leuk speelhuisje, een zandspeeltafel en een ‘Supernova’: een grote, hellende, draaibare ring met 7 vakken waar kinderen op kunnen balanceren, klauteren, draaien of liggen.

Liever iets rustiger? Dan zijn er drie nieuwe draaitoestellen en de veerwip — waar met drie tegelijk op kan worden gespeeld — en een ‘kruipdoor-sluipdoor’ met tunnel. En last but not least: de loopton van vroeger is terug in een nieuw jasje! Een nostalgisch toestel dat garant staat voor urenlang plezier en oudere speelvogels zeker zullen (her)kennen. 😉

Nieuwe gocarts

Ben je op zoek naar iets meer avontuur? De Keiheuvel investeerde ook in nieuwe gocarts. De oude carts werden, na jaren trouwe dienst, vervangen door moderne exemplaren die garant staan voor nog meer rijplezier. Het ideale tijdverdrijf voor snelheidsduivels tussen 4 en 12 jaar.

Nog niet uitgespeeld? Beleef urenlang plezier in de avontuurlijke speeltuin, daag je vrienden uit op de minigolfbaan of ga eens langs bij de dieren van de kinderboerderij.

De speeltuin is elke dag van het jaar gratis geopend van 9u tot 21u. De kassa voor minigolf, gocarts, trampoline en zwembad, is tijdens de zomervakantie open van 10u30 tot 19u30.

Meer info op www.keiheuvel.be 

UiTPAS

Wanneer je een UiTPAS hebt, kan je al de betalende activiteiten gratis uitproberen door slechts enkele UiTPAS-punten in te wisselen:

  • springen op de trampoline - 5 punten
  • racen met de gocart - 8 punten
  • een zwembeurt in het openluchtbad – 15 punten
  • een sessie minigolf - 20 punten
Nieuwsoverzicht
Keiheuvel 2024

Contact

Keiheuvel

Open vandaag: 9u30 - 21u
adres
17de Esc. Lichtvliegwezenlaan 142490 Balen
tel.
014/74 41 90
e-mail
info@keiheuvel.be

Deel deze pagina

Naar top