Zet een mantelzorger in de bloemetjes

maandag 22 juli 2024
Elk jaar is het op 23 juni de Dag van de Mantelzorg. Een dag waarop we extra aandacht schenken aan de meer dan 800.000 Vlamingen die mantelzorger zijn. Zet een mantelzorger in de bloemetjes door de gegevens door te spelen via het e-loket op balen.be/mantelzorg of telefonisch vóór 31 juli.

Mantelzorgers zijn overal. Eén op drie volwassen Vlamingen en één op vijf jongeren tussen 11 en 18 jaar zorgt vandaag voor een familielid, vriend of buur. 

#dahadikeffenodig 

Je kan hun zware taak niet veranderen, maar je kan ze wel verlichten. Met extra flexibiliteit en begrip. Of gewoon met een goed gesprek. Draag mee zorg voor onze mantelzorgers, zodat ze even kunnen uitblazen en #dahadikeffenodig kunnen zeggen. Hoe je mantelzorgers in je omgeving kan ondersteunen, lees je op www.mantelzorgers.be. Vaak kan dat al met een klein gebaar. 

Verras een geweldige mantelzorger! 

Wil je graag jouw mantelzorger verrassen? Of ken je een mantelzorger die wel eens in de bloemetjes gezet mag worden? Geef dan vóór 31 juli jouw gegevens en die van de mantelzorger door via het e-loket of telefonisch via 014/74 44 44. 

Lokaal bestuur Balen zorgt vervolgens voor een leuke attentie. In de loop van september neemt de thuiszorgdienst contact op met jou of met je mantelzorger om hun een leuke verrassing te bezorgen! 

Nomineer hier je mantelzorger
Nieuwsoverzicht
Dag van de Mantelzorg 2024

Contact

Seniorendienst

Open vandaag: 9u - 11u30
adres
Veststraat 602490 Balen
tel.
014/74 45 07
e-mail
senioren@ocmwbalen.be

Deel deze pagina

Naar top