Schrijf je in voor de infosessie van cambio autodelen op 27 juni (Pastorij Olmen)

maandag 10 juni 2024
Cambio autodelen breidt uit naar Olmen. Je kan nu een nieuwe, elektrische cambiowagen vinden op het Kerkplein. Donderdag 27 juni is er van 19u30 tot 21u een infosessie in de Pastorij in Olmen over hoe autodelen met cambio werkt. Deelname is gratis. Inschrijven is verplicht via cambio.be/balen

Door de stijgende vraag werd er in mei al een tweede cambiowagen aan het station van Balen geplaatst. Nu kunnen ook Olmenaars genieten van de voordelen van cambio. De nieuwe, elektrische deelwagen (automaat) staat geparkeerd op het Kerkplein van Olmen. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld de kosten van een tweede auto wil uitsparen. 

Nog nooit met een automaat gereden? Geen paniek! Onze milieudienst staat voor je klaar wanneer je dit graag eens wil uitproberen.

Interview met een gepassioneerde gebruiker lezen? In het Infoblad van de zomer 2024 geeft Guy Bastijns een woordje uitleg. 

Geïnteresseerd in autodelen? 

Op donderdag 27 juni kan je van 19u30 tot 21u in de Pastorij in Olmen terecht voor een infosessie. Hier wordt van A tot Z uitgelegd hoe elektrisch autodelen met cambio werkt. Wil je dus meer weten over de tarieven, hoe je moet aansluiten, hoe je een cambio auto reserveert, hoe je er eentje ontgrendelt,...? Neem dan gratis deel, maar schrijf je op voorhand in via cambio.be/balen.

Bovendien moet je van nu tot 15 september geen instapkosten betalen wanneer je je aanmeldt bij cambio! Je kan hiervoor de code 'balendeelt24' gebruiken. 

Naar de activiteit.

Wil je graag meer weten over cambio autodelen? Info over alle locaties in Balen, voordelen, kosten, registratie,... vind je op deze pagina.

Nieuwsoverzicht
Cambio Olmen

Contact

Milieudienst

Open vandaag: 9u - 12u en van 16u - 19u
adres
Vredelaan 12490 Balen
tel.
014/74 40 90
e-mail
milieudienst@balen.be

Deel deze pagina

Naar top